Napoli tatilinde gidebileceğiniz en iyi eğlence mekanları!

Napoli tatilinde gidebileceğiniz en iyi eğlence mekanları!

İtalya’nın gözde ve uğruna şiirler yazılan şehri Napoli öğrenci nüfusu fazla olduğu için gece hayatında oldukça hızlıdır. Akşam 22.30’da açılmaya başlayan kulüpler gece yarısı gibi dolmaya başlıyor. İşte Napoli tatilinde gidebileceğiniz en iyi eğlence mekanları;
Alter Ego Lounge Bar: Bu mekan Napoli şehrin en güzel barlarından biridir. Mekan adeta ruhunuza göre dizayn edilmiştir. Bara giriş ücretsiz ve içki fiyatları oldukça uygun. Mekan içinde taş oymalardan yapılmış olan duvarlar ve yansıtılan ışıklar insanı etkileyecek cinsten.

Libreria Berisio: Burası dışarıdan baktığınızda oldukça davetkâr bir mekan. İçeri girer girmez havasıyla büyüleniyorsunuz. Bir tarafta bar var. Orada canlı müzik çalıp içkilerinizi yudumluyorsunuz. Diğer taraftan da kitaplıklar bulunuyor. Burada istediğiniz kitabı satın alabiliyorsunuz.

Miami Barroom: Toplu organizasyonların ve büyük partilerin yapıldığı bu mekan, şehrin en nezih mekanlarından biridir. Mekanın iç duvarları adeta dans eder gibi yapılmıştır. Bu mekanda çok farklı odalar bulunuyor.. Bir odaya geçip içkinizi içerken diğer odada dans edebiliyorsunuz.