İstanbul’da en lezzetli tatlılar nerelerde yenilir?

Sevdiklerinizle sohbet ederken kahvenizin yanında nefis bir tatlı olsaydı hiç fena olmazdı değil mi? Merak etmeyin sizlere İstanbul’un en lezzetli tatlıları yiyebileceğiniz mekanlarını listeledik;
Yummy Cupcakes: Kadıköy’de tatlıseverlerin uğrak mekanı olan Yummy Cupcakes’de çeşit çeşit tatlılar bulmanız mümkün. Buraya bir yorgunluk kahvesi için uğrayabilir, kahvenizi yudumlarken rengarenk cupcakelerinden tadımlayabilirsiniz.
J’adore Chocolatier § Cafe: İlk önce ambiyansın, müziğin tadını çıkarın ve size küçük tatlı sürahide ikram edilen naneli suyu bir güzel için ki diliniz çikolata tadı için bir güzel temizlensin. Beatrice, tiramisu, çikolatalı pasta, meyveli cup en çok tercih edilenlerden.

Crepe Box Cafe Restaurant: Birçok krep çeşidiyle ziyaretçilerinin gönüllerini fetheden Crepe Box Cafe Restaurant, pankekleriyle de epey konuşuluyor. İstediğiniz krep ya da pankeki seçebilir sonrasında tatlı mı tatlı bir gün geçirebilirsiniz.
Fatih Sarmacısı: Formülü bu dükkanda gizli olan “Fatih Sarması” üzerine serpilen hindistan cevizi ve şam fıstığı ile hem görsel bir şölen hem de nefis bir tatlı yemenize imkan sağlıyor. Rulo şeklindeki tatlı 2 parmak kalınlığında kesilerek dilimlenir ve arzuya göre kışın manda kaymağı ile yazın da dondurma ile yenebilir.

Keçecizade: Buradaki badem ezmesini başka yerde bulmak mümkün değil. Bayramdı, isteme töreniydi bütün özel günlerinizde burayı tercih etmekten kaçınmayın!Badem ezmesi, bademli kurabiye, çikolatalı sultan lokumu, deva-i misk ve çikolata kaplı portakal kabuğu mekanın en çok tercih edilenlerinden.

Beyaz Fırın: Uzun zamandır aynı yerde hizmet veren Beyaz Fırın, Kadıköy sakinleri tarafından epey sevilen bir mekan. Her daim taze ürünler bulunduran Beyaz Fırın’ın en meşhur tatlısı ise çilekli milföyü.
İnci Pastanesi: Efsaneleşmiş profiterolüyle İnci Pastanesi’nide listemize kattık. Diğer pastane ürünlerini sollamış olan bu profiterol hiç ağır değil, kreması çikolatası tam kıvamında.

Girandola: Her damak tadına uygun dondurma bulacağınız Girandola’nın bütün çeşitleri birbirinden lezzetli. Klasik dondurmalardan farklı bir şeyler denemek istiyorsanız oreolu, Bodrum mandalinalı ve nutellalı dondurmalarını tavsiye ederiz.
Konak Pastanesi: Pastanenin devamı niteliğinde olan Galata Konak Cafe, bir tatlılarıyla bir de inanılmaz manzarasıyla bizi çekiyor. Kabak tatlısı, çilekli milföyü, elma şekeri, çeşit çeşit meyveli tartlar, kruvasanlar, cheesecakeler, acıbadem kurabiyesi ve Alman pastası… Gördüğünüz gibi burayı ön plana çıkaracak tek bir tatlı yok. Hepsi de birbirinden leziz.