Dünyanın en güzel havalimanı restoranları!

Konu lezzetli yemekler olduğunda havalimanları insanın aklına gelen ilk yerler arasında olmayabilir. Fakat bazı havalimanlarında müşterinin beğenisine sunulan tatlar o kadar güzel ki hem damağa hem de göze hitap eden bu yemekleri yemek için bile buralara seyahat edebilirsiniz.
Hamad Uluslararası Havalimanı: Katar’ın başkenti Doha’da yer alan havalimanında birbirinden lezzetli makarna ve pizzalar, içecekler, sandviçler sizi bekliyor. Üstelik bu havalimanında damak tadımıza hiçte yabancı olmayan leziz baklavaları da bulabilirsiniz.

Münih Uluslararası Havalimanı: Airbräu isimli restoranı ile meşhur olan bu havalimanında hem Bavyera eylaetinin hem de ülkenin birbirinden leziz yemeklerini tatmanız mümkün. Eğer buraya yolunuz düşerse ülkenin ünlü biralarını denemeden gitmeyin.

Kansai Uluslararası Havalimanı: Uzak Doğu mutfağının lezzetlerini seviyorsanız Japonya’nın Kansai şehrinde bulunan bu havalimanını da oldukça beğeneceksiniz. Burada ”okonomiyaki” gibi Japon yemekleri ziyaretçilerin favorileri arasında.

Viyana Uluslararası Havalimanı: Avusturya’nın merkez şehri Viyana’yı dünyaya bağlayan havalimanında Avusturya’nın en lezzetli pasta ve tatlılarıyla karşılaştığınız zaman sakın şaşırmayın. Bu şehre gelenler havalimanından ayrılmadan önce burada mutlaka bir tatlı molası veriyor.

Londra Heathrow Havalimanı: Birçok milletten insanın yaşam sürdürdüğü Londra’nın havalimanı da şehrin küçük bir özeti gibi. Burada Giraffe ve Plane Food gibi restoranlarda dünyanın farklı bölgelerine has lezzetlere kolayca ulaşabilir ve tadına bakabilirsiniz.

Incheon Uluslararası Havalimanı: Güney Kore’nin başkenti Seul’de olan bu havalimanı birbirinden enfes Uzak Doğu tatlarıyla ünlenmiş. Hem iç hem de dış hatlar terminallerinde sıralanan restoranlarda ülkenin meşhur barbekü lezzetlerini tadabilirsiniz. Havalimanında yer alan büyük fast food zincirlerinde ise daha bilindik seçenekleri bulmak mümkün.

Narita Uluslararası Havalimanı: Dünyanın en güzel şehirlerinden birisi konumundaki Tokyo’da bulunan Narita Uluslararası Havalimanı, yemek konusunda kabul görmüş bir üne sahip. Eğer suşiyi seviyorsanız burası sizin için adeta bir cennet. Birçok gezgin tarafından dünyanın en iyi yemeklerini misafirlerine sunan havalimanı olarak gösterilen Narita Havalimanı’nda taze balık ve deniz ürünleri de denenmesi gerekenler arasında yerini alıyor.