Balıkesir’de evden kaçış oyunları etkinlikleri nerelerde var?

Dünyaya Japonya’dan yayılan ve son zamanlarda ülkemizde de hızla popüler olan oyun konsepti, karanlık bir ortamda oynanması ve gerilim dolu olması nedeniyle özellikle günlük hayatlarına heyecan katmak isteyen gençlerden büyük ilgi görüyor. Biz de bu trendin Balıkesir’deki adreslerini listeledik;
Locked Game: Sinemaya gidip korkmak yerine kendinizi o filmin içinde bulacaksınız. Arkanızı kollamayı, soğukkanlı olmayı ve zekanızı kullanmayı unutmayın! Karanlıkta sizi bizim bile tahmin edemeyeceğimiz bazı şeyler bekliyor olabilir. İçeri girmek de, dışarı çıkmak da tamamen size kalmış.
Adres: Dumlupınar Mah. Tabuk Sok. No:15
balikesir_evden_kacis_oyunlari
Panik Odası: Panik Odası muhteşem bir korku teması ile sizler için hazırlandı. Hedefiniz size verilen süre içerisinde içeride karşılaşacağınız bulmacaları çözerek çıkışa ulaşmaktır. İçeride sizi sadece şifreler ve bulmacalar değil bir çok sürpriz beklemektedir.
Adres: 6 Eylül Pasajı Zemin Kat Balıkesir
balikesir_evden_kacis_oyunlari_2
Locked In: Kimi zaman bir psikopatın kurbanlarını sakladığı bir oda… kimi zaman yurt dışındaki bir polis merkezi… kimi zaman da bir hastane köşesinde bulacaksın kendini. Kapılar kapandığı zaman iki ihtimal var; kazanmak veya kaybetmek! Locked In seni şehrin sıkıcı rutininden alıp, gerçek bir maceranın ortasına bırakıyor.
Adres: Eski Kuyumcular Mah. Kızılay Cad. Altıeylül Apt. Kat:3 Daire:6 Balıkesir
Dark House: Korku temalı oyunda bir saat boyunca hem zekanızı kullanmalı hem de cesur olmalısınız. Görevi tamamlayıp şifreleri çözerek dışarı çıkmak için hızlı hareket etmelisiniz.
Adres: Bandırma / Balıkesir