2019 Kış modasında hangi trendler ön plana çıkıyor?

Moda dünyası her yıl tamamen yeni kurallarını koyuyor.Yeni yılın gelmesiyle de 2019 yılı kış modası belli oldu. Sizler için 2019’un öne çıkan kış moda trendlerini derledik;
Layering Akımı: Son iki sezondur moda dünyasında fırtınalar estiren “layering” trendi, bu kış da devam ediyor. Üst üste bir kaç farklı parçayı dinamik kombin yapmanız sizi farklı kılacak.

Kovboy tarzı: 1970ler’de ekranlardan hayatımıza taşınan, 1990lar’da popülerliğinin zirvesini yaşayan bu akım western filmlerinde gördüğümüz giyim tarzıdır. Deriler, süetler ve denim ürünler bu tarzın ana unsurlarıdır. Püsküllerin, uzun eteklerin, hafif bol pantolonların kısa çizmeler, şapkalar ve kemerlerle desteklendiği akımda toprak tonlarıyla birleşen canlı renkler ön plana çıkıyor.

Parkalar: Moda tarihinin ilk giyimlerinden, farklı materyallerle kullanılan , daha çok Kuzey Kutup insanları tarafından tercih edilen parka, artık ülkemizde de oldukça popüler. Sokak stilinin başlıca parçası haline gelen parkalar, sezonun hit parçalarından..