2018 yaz mevsiminde hangi kadın parfümleri trend olacak?

Güzel kokmak bir insan için oldukça önemlidir. Konu koku olunca da parfüm vazgeçilmezimizdir. Kokusunu değiştirmek isteyen ve henüz aradığı kokuyu bulamamış olan kadınlar için 2018 yaz mevsiminde trend olacak parfümleri araştırdık.
Bvlgari, Splendida Magnolia Sensuel: Splendida koleksiyonu, artık çiçekli gökyüzünün yeni yıldızı. Portakal çiçeği ve neroli esassının lezzetli tazeliği, göz kamaştırıcı manolya ve portakal çiçeğinin mükemmel uyumu.

Gıvenchy Live Irresistible Blossom Crush: GIVENCHY, Live Irresistible Blossom Crush. Givenchy’nin yeni ve en keyifli kokusu cesurca en saf haliyle mutluluk notaları saçıyor. Bu kokuya karşı koymanız imkansız!

Stella McCartney, Stella Peony: Mandalina, frezya ve lotus çiçeği ile yayılan koku zamanla pembe şakayak, amber ve paçuli ile daha aromatik bir hale dönüşüyor.

Cartier La Panthère: Açılışta kuru meyve karışımı ve bergamot çok net hissediliyor anasonun etkisi de. Parfüm gardenya ve misk üzerine kurulmuş. Bu parfüm, zarif, bağımsız ve kışkırtıcı kadınlara özeldir.